vineri, 22 mai 2009

Hai sa ne cunoastem


Dragii mei,

Este ora 5.46 dimineata si n-am putut sa dorm foarte bine, motiv pentru care scriu acum randurile astea. Numele meu este Mihai, am 25 de ani si m-am mutat acum o saptamana in Cluj-Napoca. Lucrez in middle management si cred ca sunt un tip normal (daca exista asa ceva).

Ideea cu blogul mi-a venit dupa ce am iesit in oras cu un prieten mai vechi care mi-a recomandat sa nu merg niciodata in clubul gay din oras si sa incerc sa gasesc pe cineva pe acest website numit GR pe care nu am fost niciodata. Va puteti imagina ca dupa doua ore de exemple socante in care singura solutie de a gasi pe cineva este cea online mi-am dat seama ca o sa fie un drum lung pana imi voi gasi pe cineva si-ar trebui sa pornesc un blog ca mijloc de comunicare cu oamenii din preajma locului care stiu 'potecile' mai bine decat mine. Poate sunt cativa aici care pot sa ma indrume mai bine sau sa imi dea cateva sfaturi.

Acum vine si momentul in care va pun doua-3 intrebari:

1) este clubul acesta chiar un loc posedat de diavoli in care daca intri nu mai poti sa iti recapeti reputatia ever? unde este? este tot timpul deschis si exista dress code?

2) oare avem o asociatie LGBT in Cluj?

3) ce sali de forta imi recomandati in Cluj? ar fi ideal daca sunteti membrii acolo ca sa imi dati 'the inside tip' :P

A da si inainte sa inchei, trebuie sa va spun ca i-am facut o scrisoare de reclamatie la o vanzatoare imatura din Iulius astazi pentru ca mi-a zis: 
- 'Pai si cum iti permiti sa imi recunosti mie asa pe fata ca esti homosexual? Ia iesi tu afara acuma ca nu ne trebuie banii tai'. 

Asa de bine m-am simtit cand m-am intalnit cu managerul apoi ca sa ma plang, in scris evident, si cand i-am explicat ca nici eu si nici toti prietenii mei 'pe invers' (okay aici am exagerat pentru ca am numai unul...) din oras nu vom mai cumpara haine din magazinul respectiv pana cand angajatii nu iau un tren express spre mileniul III, statia 2009! O chestie pe care am invatat-o de la americani si care cred ca este foarte buna este ca: daca nu iti convine ceva trebuie sa te plangi (sau sa depui reclamatie aici) si sa o faci la persoana care trebuie, in termeni (financiari) pe care sa ii inteleaga.

PS: o sa va zic care este magazinul dupa ce primesc raspunsul si nu numai scuzele verbale de rigoare. oh...si chiar conteaza cum esti imbracat cand faci o plangere :) jesus christ, it does!

22 de comentarii:

  1. buna. si eu sunt destul de nou in cluj. nu am mai fost acolo, dar cred ca e okay. o sala de forta buna ai undeva tot in Iulius Mall -dar acolo merg o groaza de oameni de toate felurile. despre organizatie I have no clue mister. wanna meet up maybe? will text u
    vlad

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare faza cu reclamatia! sa mi spui neaparat magazinul ca vreau sa intru si eu in el...praf ii fac :))
    Iar privitor la faza cu clubul, asa e nu pierzi nimik daca mergi dar nici nu castigi. Din pacate, e naspha locatia fata de locatiile vechi...dar asta nu inseamana ca daca mergi ocazional pe acolo iti pierzi definitiv reputatia :)) asta e o 'poveste' de a fitzosilor care au probleme la mansarda. Omul e liber sa faca ce doreste. Bafta in Cluj!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am fost odata acolo si singurul tip care arata cat de cat normal m-a speriat cand a inceput sa vorbeasca.

    pt sali de forta este una in Gheorgheni la interservisan. nu mai stiu exact ca nu am mai fost pe-acolo doe foarte mult timp :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am reusit de ceva timp sa stau departe de clubu...gay din cluj, nu prea imi plac locurile cheap... imi dau o senzatie de discomfort.
    Zi-ne si noua magazinu homofob ... Cat despre sala, sunt cateva in Cluj destul de misto vezi la banii pentru abonament ce iti este inclus sa nu fie numai fite sa ai si antrenor si tot ce ai nevoie :).
    Distractie placuta in Cluj ... pe cat se poate...

    RăspundețiȘtergere
  5. nu stiu sa existe vreo organizatie LGBT in Cluj, insa daca exista una cu siguranta nu este ceva care sa te imbie cu miliarde de activitati sociale stai linistit baiete! N-ar fi ciudat sa existe una si nimeni sa nu stie de ea si sa aiba si presedinte si departamente si toate cele? cred ca m-as prapadi de ras

    RăspundețiȘtergere
  6. Pagina Web: http://www.cityspa.ro/fitness.php

    RăspundețiȘtergere
  7. Unde e sala aia misto cu antrenor inclus in abonament?

    RăspundețiȘtergere
  8. E fain si Blogul, aici chiar ca unii frustati sunt mega discreti si fac pe inocenti, dar asta e un mod de a da peste tot felul de "ciudati", care sunt 100% de acord cu tine doar pt ca esti "nou", deci o prospatura pt vanatori
    Have Fun ;)
    G.

    RăspundețiȘtergere
  9. clubul . . . ce pot sa zic
    ca doar ma tin departe .
    e mult mai bine asa .
    eu sunt de 2 ani in cluj si pot sa zic ca cel mai bun prieten l-am gsit online,nu pe romeo ,e si el gay dar suntem prieteni doar .asta am cauta si cu greu am gasit . daca vrei sex du-te in club,daca vrei prieteni cauta cu multa atentie .
    cat de comunitatea gay de aici ...
    pot spune ca e sublima ,dar lipseste cu desavarsire.atata timp cat nu ne respectam n oi intre noi ,de ce ne.ar respecta ceilalti ? avehorizon.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Pt baiatul care a zis ca nu iti pierzi reputatia daca mergi... Te sfatuiesc sa mergi mascat. Mie mi s-a intamplat de a strigat cineva dupa mine in parc...da cineva care fusese in club in seara precedenta. Mai ales daca ai si ceva de protejat profesional...

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu înţeleg: în ce context i-ai spus tipei că eşti gay?

    Asociaţia LGBT din Cluj se cheamă Be An Angel Romania.

    RăspundețiȘtergere
  12. e foarte simplu. am probat o camasa si mi-a zis ca o sa le placa fetelor cu siguranta si apoi i-am zambit si i-am spus ca eu sper sa le placa mai mult baietilor, pt ca sunt gay :)) si de-acolo schimbarea totala de comportament si toate copilariile care au urmat.

    RăspundețiȘtergere
  13. srii ceva?ia mai date dracului
    te crezi interesat?
    jetttt

    RăspundețiȘtergere
  14. Aşa mă enervează când li se năzăreşte vânzătoarelor să facă comentarii din astea. Înţeleg că îi ca să îşi vândă marfa, da' totuşi...

    RăspundețiȘtergere
  15. Astazi la 4 ma intalnesc cu administratorul de la magazinul asta si cu dsoara. in cauza. Acum m-au sunat sa ma invite - ar trebui sa fie amuzant:)

    RăspundețiȘtergere
  16. Da' văd că-ţi place :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Salut. Nu voi de replica la niciunul dintre comentariile de mai sus, i se pare ca multi au raspuns doar ca sa faca primul pas in a te avea in pat.
    Sali nu sunt chiar atat de multe incat sa fie justificat pretul perceput. Sala de la Interservisan e mica, aparatele sunt destul de vechi si inghesuite, deci nu ti-o recomand. Incearca pe Victor Babes la Olimpus unde e destul de ok, Oncos in Marasti in spatele cladirii BRD unde spatiul e curat, aparatele sunt noi, lumea destul de ok (nu ma leg de amanajare), antrenori ok care iti fac programul potrivit si au grija de tine. La Iulius nu e chiar atat de ok precum te astepti, Aquina e destul de mica si aparate mai mult pt femei, la fel si la City Spa (poate au mai adus noi de un an incoace ca s-a marit hotelul, habar nu am)

    Daca ai nevoie de alte recomandari, locuri simpatice de iesit let me know.. Pana atunci acomodare usoara, e pana la urma Cluj, te vrajeste la prima vedere, insa aluatul e cu totul altul...

    RăspundețiȘtergere
  18. Wow. Foarte util. Mersi mult de tot pt info.
    da-mi mailul tau ca sa iti scriu inapoi mai detaliat. Very nice, very nice!

    RăspundețiȘtergere
  19. "Anonim spunea...
    srii ceva?ia mai date dracului
    te crezi interesat?
    jetttt

    23 mai 2009 11:24" - Stii ceva? Nu meriti nici sa ma obosesc sa-ti dau o replica, si totusi o fac. Caracterul tau mizerabil il poti impartasi cu alti asemenea tie. Deocamdata esti un nimic pe langa cel pe a carui blog ai postat - cel putin in ochii mei.


    Cat despre club, nu stiu ce sa zic. Desi sunt student la psihologie si, prin urmare, ar trebui sa ma "feresc" de cluburi gay din cauza ca, pentru un viitor psiholog/psihiatru/pedagog sau orice altceva din acest domeniu si nu numai, e destul aiurea, si asta din cauza multor specimene care generalizeaza si iti pun etichete de genul: "Aha, ala e o curva. Umbla prin cluburi gay...". Asa, si? Daca cineva are coloana vertebrala nu se preteaza la a cataloga, a zbiera dupa cineva pe strada sau la a-l arata pe cineva cu degetul. Si uite ca am fost de 3 ori de cand am venit in Cluj-Napoca, si n-am patit nimic. De fiecare data am mers cu prietenul meu si grupul nostru de amici si nu ni s-a intamplat nimic. O singura data mi-a pus mana pe coapse un foarte cunoscut gay, nelipsit sambata de la petreceri, dar am mers mai departe fara sa il bag in seama si iar, n-am patit nimic.

    Faza ciudata e ca acum, cand vorbesc cu o persoana nou intalnita, si afla ca am fost in club de 3 ori, ma evita spunandu-mi ca lui "nu i se pare ok" si ca "evita pe cat posibil cluburile gay". Cu cat esti mai paranoic cu atat esti mai usor de "detectat". Sincer, parerea mea despre persoanele de genul asta este ca rotitele din capul lor sunt prea lente ca sa gandeasca mai profund. La fel cred si despre cei care catalogheaza o persoana dupa vorbele auzite de la altii. Ok, deja mie imi vine sa rad cand imi aduc aminte de cateva exemplare de genul asta. :-)). Asa ca, "e ok sau nu sa mergi in club", tine doar de atitudinea ta fata de ceilalti, si de modul in care te afecteaza parerile celorlalti. Clubul pare a fi mai degraba ceva casuta veche la subsol plina de fum in care te sufoci dar, e ok atata timp cat vrei sa te simti in siguranta cand iti saruti prietenul.

    RăspundețiȘtergere
  20. nu am nimic impotriva clubului(cluburilor) gay din oras si sunt de parere ca ar trebui sa se organizeze cat mai multe activitati. -- hmm de fapt o idee buna ar fi ca anumite cluburi din oras sa aiba o seara gay in timpul saptamanii. dar in fine, revenind la subiect, am intrebat cunostintele legat de club din cauza ca sunt nou si nu am niciun habar despre 'scena de aici'. niciodata nu strica sa intrebi.

    experientele pe care mi le-au relatat ei au fost de ajuns pentru mine ca sa ma convinga sa stau deoparte, cel putin decamdata. cand am venit am citit ghidul pentru voluntari gay redactat de corpul pacii - ghid pe care cred ca multi il citesc inainte sa vina in romania- si sugestia a fost aceeasi...

    legat de sarutat si toate cele, da... cateodata vreau sa imi sarut prietenul cand iesim in oras impreuna, insa raportul cost/beneficii in Romania este destul de mic pentru un astfel de comportament.

    sunt pe jumatate australian (din partea tatalui) si am trait o buna parte din viata in Sydney unde e foarte okay sa fii gay si poti sa mergi pe strada de mana si poti sa te saruti cu oricine cam peste tot, insa nici acolo nu ma manifestam cand ieseam in oras (nici macar in cluburile gay). cred ca la finalul zilei este o decizie personala.

    mersi mult pentru post Cristian - m-a facut sa imi pun cateva intrebi trebuie sa recunosc

    RăspundețiȘtergere
  21. @Cristian deci esti kurva. clar . mai ales daca ai fost deja de trei ori:)
    Stii cum e faza cu astia care se feresc de cluburile gay...sunt mai mari curve decat cei care frecventeaza cluburile gay, sunt mincinosi cu toata lumea si cu ei insusi si mai au pana la a-si asuma identitatea sexuala

    RăspundețiȘtergere
  22. hey mihai.....uite ma intorc in cluj pentru vreo 7 luni dupa 2+ ani in state si mi-e cam groaza de re-immersing myself into Romania :).....daca ai un id de mess add me fiyero109 poate ma ajuti cu niste sfaturi:)!

    RăspundețiȘtergere